Условия за ползване

Mama-Didi.info предоставя на потребителите каталог с рецепти, диети, мнения и препоръки.

Потребител е всяко лице, което посещава, разглежда или използва услугите предоставени от Mama-Didi.info. При използването на сайта всеки потребител се съгласява със следните условия.

Диетите, публикувани в Mama-Didi.info са с информативен характер. Винаги се съветвайте с Вашия лекар преди да предприемете специален хранителен режим, тъй като това може да повлияе на Вашето здраве. Mama-Didi.info не носи отговорност за евентуални последствия при използването на която и да е от публикуваните диети.

Рецептите за деца, публикувани в Mama-Didi.info са  съобразени с основните правила при захранване на бебето и хранене на детето, но Вие винаги трябва да се съветвате с педиатър при въвеждането на нови храни в менюто на Вашето бебе. Mama-Didi.info не носи отговорност за евентуални проблеми при използването на която и да е рецепта от уеб сайта.

Mama-Didi.info не носи отговорност за съдържанието на уеб сайтовете, достъпът до които се осъществява чрез хипер-връзка от Mama-Didi.info, както и за последиците, които могат да произтекат във връзка с тяхното ползване.

Авторски права:

Снимките на ястията са защитени от ЗАПСП и са собственост на mama-didi.info. Използването им е забранено, освен с писмено съгласие от mama-didi.info